Interpreta, compozitoarea şi prezentatoarea tv PAULA SELING este invitata specială a seratei culturale „Întâlnirile TVR MOLDOVA” din data de 19 noiembrie 2018.

Evenimentul, moderat de Alexandru Grecu, începe la ora 18:30, la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”.

Serata este dedicată vieţii şi activităţii cunoscutei artiste PAULA SELING, care a reprezentat de două ori cu brio România la Eurovision. Duetul Paula Seling şi Ovi a ocupat locul 3 la concursul muzical Eurovision 2010.

PAULA SELING va răspunde întrebărilor despre experienţele profesionale şi personale.

PAULA SELING cântă pop, soul, blues, folk. Una dintre piesele care a făcut-o populară este „Ploaie în luna lui Marte", compusă de Nicu Alifantis.

Artista, originară din Baia Mare, are în palmares numeroase premii, printre care distincţii obţinute la Festivalul de la Mamaia şi trofeul Festivalului Cerbul de Aur, Brașov 2002. 
PAULA SELING a cântat alături de mari nume ale muzicii internaţionale - Al Bano, Michael Bolton, Beyonce.

În program:
• Interviu realizat de Alexandru Grecu 
• Dialog direct cu publicul
• Recital
• Şedinţă foto şi sesiune de autografe

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” cuprinde o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalități de referință ale culturii spațiului românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet. Printre invitații speciali ai proiectului se numără actrițele Maia Morgenstern și Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul și muzicianul Nicu Alifantis, interpreţii Dida Drăgan, Ştefan Bănică, Fuego, Vasile Şeicaru, Grigore Leşe, Sofia Vicoveanca.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon 
(022) 20 28 90 sau 069 482 271.