În această primăvara promițătoare, la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale plouă la propriu și la figurat; plouă, mai ales, cu premiere, următoarea fiind cea programată pentru vineri, 19 aprilie, ora 18.00. Cunoscutul actor și regizor Vitalie DRUCEC scoate cel de-al doilea spectacol pe scena „satiriciștilor”, după ce, acum 3 ani, a montat spectacolul POKER SAU FEMEI de Neil SIMON.

Și de data aceasta, Vitalie DRUCEC și trupa de la „Satiricus” au abordat un text incitant, de actualitate, după piesa unui dramaturg olandez contemporan. Este vorba de spectacolul HAPPY END de Jeroen Van Den Berg, o melodramă sentimentală, cu implicații în problematica familiei moderne europene, lipsite de anumite convenționalisme, dar cu o biografie nu mai puțin dramatică și marcată de conflicte tensionante.

Muzica originală este semnată de Marian STÂRCEA, artist al poporului. Scenografia și costumele sunt realizate de Ecaterina SALIMOVA. În roluri evoluează Irina RUSU, artistă emerită (Els), Nadejda CRÎLOV (Ester), Dan CIOBANU (Iurgen), Ion GROSU, artist emerit (Leo). În spectacol răsună și vocea de după cadru al celui de-al cincilea personaj – Teea, în interpretarea Alexandrinei GRECU.

Vă așteptăm cu drag la premieră, dragi spectatori!

Vânzări, rezervări bilete pe www.satiricus.md
sau la numerele de telefon
+373 22-20-28-90 / 069416078 casa de bilete