MAI MULT TEATRU, MAI MULTE SPECTACOLE #ACASĂ_ONLINE
Iata ce titluri de spectacole vă propunem pentru vizionare online, în zilele de weekend.

SÂMBĂTĂ (25 Apr) MADE IN MOLDOVA! de Constantin CHEIANU, un spectacol de Sandu GRECU.

PREMIERA 30.01.2009.

Interpretat de o echipă omogenă, mereu în vervă, generoasă de a confirma scenic inventivitate dramatică şi parodică, „Made in Moldova!” este un spectacol de viziune, modern şi percutant, de la accentul pus pe cuvânt până la experivitatea plastică a imaginilor. Esența tragică a spectacolului nu ne face să disperăm, ci doar să ne punem întrebări: De ce se întâmplă la noi toate aceste lucruri. De ce societatea civilă nu ia o atitudine adecvată? De ce suntem pasivi și nepăsători?

DUMINICĂ (26 Apr) POKER SAU FEMEI de Neil SIMON, un spectacol de Vitalie DRUCEC.

PREMIERA 20.11.2015.

Este a doua întâlnire cu un dramaturg american, după premiera cunoscutei piese de teatru “Oameni și șoareci” de John STEINBECK din 3 iunie 2005, montată pe scena chișinăuiană de regizorul Neil S. Fleckman, invitat de la New York. Spectacolul „POKER SAU FEMEI” de Neil Simon a fost realizat, de asemenea, de un regizor din afara Teatrului Național Satiricus – Vitalie DRUCEC. Este o comedie savuroasă, jucată cu mult entuziasm și inspirație de echipa de actori de la SATIRICUS.

Vizionarea spectacolelor difuzate online, pe pagina oficială de Facebook a teatruui, este gratuită. Teatrul National Satiricus nu percepe bilet pentru evenimentele difuzate pe internet.

Stați în casă!
Aveți grijă de voi și de ai voștri.
#stațiacasă