MAI MULT TEATRU, MAI MULTE SPECTACOLE #ACASĂ_ONLINE
Iata ce titluri de spectacole vă propunem pentru vizionare online, în zilele de weekend.

Vineri (17 Apr) MOLIÈRE de Mihail BULGAKOV
Dizgraţia regală şi cabala neagră – aceste două umbre uriaşe îl urmăresc pe Moliere, aducându-i, în cele din urmă, peirea. Celebra lui trupă, care îşi avea sediul la Palais-Royal, e condamnată la o dispariţie lentă. Privitorul, şi el, îşi vede micimea în faţa acelui mecanism statal implacabil, ce nimiceşte minţi ilustre şi mutilează sensibilităţi neordinare. Procedeul scenografic, prin care spectatorii se identifică cu nişte ţinte dintr-un tir infernal, reprezintă una din sursele de sugestivitate, de inventivitate ale reprezentaţiei dinamizate de momentele dansante, dar bazate, înainte de toate, pe cuvânt.

Sâmbătă (18 Apr) BĂTRÂNII NOȘTRI de Dumitru CRUDU
Alexandru Grecu, regizorul spectacolului, a declarat că acest spectacol este un element al unui complex de acţiuni pe care trebuie să le întreprindă societatea pentru a readuce bătrânii la masa demnităţii umane. „Am făcut un spectacol despre viaţa dramatică a unor bătrâni, dar e, de fapt, un spectacol despre viaţa întregii societăţi şi e o temă de gândit şi de acţionat pentru fiecare în parte”.

Spectacole realizate de Sandu GRECU.

Vizionarea spectacolelor difuzate online, pe pagina oficială de Facebook a teatruui, este gratuită. Teatrul National Satiricus nu percepe bilet pentru evenimentele difuzate pe internet.

Stați în casă!
Aveți grijă de voi și de ai voștri.
#stațiacasă