Alexandrina GRECU

(actriță la Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale)

Născută: 08.01.1999;

Studiile:              

Studii medii

Liceul de Creativitate şi Inventică „Prometeu-Prim”

Activitatea:         

din 2006 actriţă la Teatrul Naţional „Satiricus Ion Luca Caragiale”

Spectacole:          

Made in Moldova! de Constantin Cheianu

Cu bunelul ce facem?... de Constantin Cheianu

Ciuleandra de Liviu Rebreanu

Puştoaica de la etajul 13 sau dragă societate de Mircea M. Ionescu

Nunta de Anton P.Cehov

Hamlet de William Shakespeare

Turnee, festivaluri:

În Anglia (iunie 2010, Londra) - prezintă spectacolul Made in Moldova! de C. Cheianu, 7 aprilie 2009 de C. Cheianu, I.Nechit.

În Franţa (iunie 2010, Paris) - prezintă spectacolul Made in Moldova! de C. Cheianu, 7 aprilie 2009 de C. Cheianu, I.Nechit.

În România (mai 2010, Târgovişte) - prezintă spectacolul Made in Moldova! de C. Cheianu.

În Italia (iulie 2009, Venezzia, Roma) - prezintă spectacolul Made in Moldova! de C. Cheianu.

În Belgia (august 2016, Bruxelles) - prezintă spectacolul Made in Moldova! de C. Cheianu.

În Olanda (august 2016, Amsterdam) - prezintă spectacolul Made in Moldova! de C. Cheianu.

În România (mai 2017, Bucureşti) - prezintă spectacolul Puștoaica de la etajul 13 sau dragă societate de Mircea M. Ionescu.

În România (iunie 2017, Sibiu) - prezintă spectacolul Puștoaica de la etajul 13 sau dragă societate de Mircea M. Ionescu.

 

Distincţii, premii, diplome:

 2010-2011  Diplomă pentru participarea activă la activităţile organizate în cadrul clasei şi pentru străduinţa depusă, Liceul de Creativitate şi Inventică “Prometeu-Prim”

 2011           Premiul pentru debut, în cadrul Galei Premiilor UNITEM, rolul Valeriei, din spectacolul “Cu bunelul, ce facem…?” de Constantin Cheianu

 2011           Premiul Ministerul Învăţămîntului şi Educaţiei din Moldova, în cadrul Galei Premiilor UNITEM, spectacolul “Cu bunelul, ce facem…?”

 2011           Diplomă pentru participare la recitalul de poezie “M. Eminescu, poetul-conştiinţă a neamului românesc”, Liceul de Creativitate şi Inventică “Prometeu-Prim”

 2012           Diplomă pentru participarea la concursul “Poezii patriotice dedicate Marii Uniri”, Liceul de Creativitate şi Inventică “Prometeu-Prim”

 2013           Diplomă de Merit “Simpatia Autorului”, în cadrul campaniei de promovare a lecturii “Copiii Moldovei citesc aceiaşi carte”, Liceul de Creativitate şi Inventică “Prometeu-Prim”

 2013           Diplomă pentru rezultate deosebite la învăţătură şi purtare exemplară, şi pentru participarea la emisiunea “Ring-Star”, Liceul de Creativitate şi Inventică “Prometeu-Prim”

 2013           Diplomă pentru participarea în cadrul proiectului “2050-The Future We Want”, Green Cross, Geneva

 2015           Diplomă pentru participarea la concursul “Summa Cum Laude”, pentru contribuţia la organizarea - Specatcolului Desculţ, Liceul de Creativitate şi Inventică “Prometeu-Prim”

 2017           Premiul special al juriului, în cadrul Galei Premiilor UNITEM, spectacolul “Puștoaica de la etajul 13 sau dragă societate” de Mircea M. Ionescu